Dato: 28.aug.2011 Klokken: 21:34

Eg har hatt ein kjempe fin dag i dag. Den har vore veldig effektiv faktisk. Eg såg film til klokka 03.00 i natt, og då såg eg The Tourist, Life as we know it og To på rømmen, alle veldig bra. I begynnelsen så var det trøbbel med telenor så det klikka veldig mykje i filmane, men seinare på natta så klikka det ikkje ein einaste gang. 

Eg sto opp kvart over tolv i dag, gjekk opp og åt frokost og deretter stelte eg meg for så å reise i kirka. Lillesøstra mi Sofie er konfirmant i år, og det var presentasjon av konfirmantane i dag. Etter det reiste eg bort i hallen for å sjå laget mitt spele NM-kamp. Vi spelte mot Volda som er i 2.divisjon og har planer om å reise opp i 1.divisjon. Vi har nett rykt opp i 3.divisjon, så eg skal sei det var herlig då vi vant med 1 mål!! Det var skikkelig stemning på tribuna, og det var kjempe kjekt å sjå på. 

Etter kampen reiste eg og Marte Kristine på PULS for å trene litt styrke. Det var veldig kjekt egentlig, og ikkje så kjempe tungt heller. Ser fram til fleire PULS-treningar denne veka, for det har vore litt lite i det siste. Ellers har eg prøvd meg på økonomilekser, og eg fekk til litt, men får prøve igjen seinare. Det er ett kjekt fag i grunn.

I morra skal eg på jobb, og ellers skal eg berre trene og jobbe med skule resten av veka. Til helga er det Førdecup, handball, noke eg ser veldig fram til. 


Savner sommeren
- Har din dag vært bra? 

XX
Emilie 
Kommentarer

28.aug.2011, kl.21:51

jepp;) hørtes ut som din dag har vært bra også!


Legg igjen en hilsen


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits