Dato: 19.aug.2011 Klokken: 21:43

I dag har eg sjølvsagt vore på skulen. To timar S-matte, noke som var heilt greit. Deretter hadde vi Historie i to timer der vi berre skulle finne namn på 20 ulike historiske personer frå en million år sidan til i dag. Eg vil faktisk påstå at Justin Bieber er ganske historisk sida han solgte ut Madison Square Garden på 22 minutt! Det er mykje bedre enn Michael Jackson som solgte ut på to dagar. Etter timane tok vi bilder til årboka. Eg såg ikkje så nøye på bilde mitt, men eg er ganske sikker på at eg ikkje vart fornøgd. Eg liker aldri bilder som blir tatt med skulefotografen. Off, gruer meg til bilde kjem i årboka så heile skulen kan sjå det!! 


 Første økonomitimen var i dag, noke som var greit. Det var egentlig kjedelig i dag fordi læraren vår berre snakka litt om bedrifter og korleis dei funker og sånn, og det er jo noke alle veit, og i så fall kan ein lese seg til det seinare. Til slutt hadde vi to engelsk timar der vi såg en film som heiter The Terminal. Tom Hanks spela i den. Vi fekk ikkje sjå ferdig heile, men skal sjå resten en anna gang forhåpentligvis. Eg lo fleire gonger, og det gjorde dei andre i klassen og! Anbefaler alle å sjå den, den var stilig! 

 

Etter skulen var det rett på jobb. Ikkje meir å seie. Lite trening dinna veka, men satser på meir neste veke. Skal til sentrum i morra med Henriette for å bruke litt pengar. Sånn går no dagane!

 Søskenbarnet mitt tok detta bilde av meg i fjor sommer. Sommeren i år er vel begynt å gå mot høst, så fram med skjerf og votter og boblejakke. Eg merka at det var kaldt i klasserommet i dag. 

-Korleis har din dag vore?

XX
Emilie 
Kommentarer

19.aug.2011, kl.21:48

sv: Hihi, eg gjorde det, men eg fann ut at eg kunne bruke 1000 til, så dei eg skal kjøpe i mårra kosta 900 og mamma betalte dei idag! :) kjøpte dei på førdetog på sko butikken der, veit ikkje heilt ka den heite!

19.aug.2011, kl.22:39

bra:) vi starter ikke på skolen før på mandag:)

20.aug.2011, kl.14:06

sv: Neh, får den ikkje før 12 September :)

20.aug.2011, kl.14:45

bra! vi begynner på mandag :-)


Legg igjen en hilsen


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits